En liten uppdatering

Det är lördag och denna vecka är snart över. Har tränat sjukt intensivt, skrivit på papper på ett nytt jobb (sommar tim vik), varit på student, träffat vänner och jobbat med rese-företaget min mamma och hennes kompisar driver. Jag har även hunnit hänga med min bror en del, verkligen uppskattat när han är hemma. Men vart tog veckan vägen egentligen? 
Idag vaknade jag upp men en extremt trött kropp och gick tillbaka till sängen efter frukost. Har inga planer för kvällen än sålänge men måste nog en promenad eller något så att jag kommer ut. 

Nästa vecka väntar jobb på nya jobbet, klipp och färgning på mammas salong, träning, min brors student och sleepover hos mina småkusiner. Fortfarande ganska ovetandes om hur min höst ser ut och det är verkligen jobbigt att inte veta, att inte kunna planera osv. Men jag hoppas och ber om klarhet snart! I allafall hittat en skola i Göteborg jag vill söka till (intagning Januari 2016) så vi får väl se... Skriver mer när jag mer energi!/E