Sista dagen i juni

Solen stekte i går och jag ville så gärna hänga lite med min vän Sofia. Och ni som känner henne vet hur svårt det kan vara att få tag i henne. Efter att ha ringt hennes familjs hemtelefon begav jag mig ut för att leta upp henne. Som tur är känner jag henne väl

Och hittade henne direkt! I skateparken med Simon såklart. 

Såhär glad var hon efter en bra dag i parken

snart skulle vi åka vidare så de tog några sista åk. Simon är svinduktig och Sofia börjar också se väldigt bekväm ut i parken - kul! 

Senare på kvällen hämtade Marcus oss 

och vi slog oss ner på en brygga i sjön med massa filtar, rökelse och chips

Ljuset var helt otroligt! Solnedgång åt ena hållet och fullmåne åt andra

När det blev midnatt så hade myggen nästan käkat upp oss så då åkte hem. En spontan sommardag med vänner - kan det bli bättre?