Sjukling!

I tisdags eftermiddag på jobbet kände jag hur förkylningen började smyga sig på. Jag började snora och få ont i halsen. Sen sa det bara Pang! och så låg jag hemma helt utslagen. Senast jag var sjuk var i November förra året så jag har faktiskt hållit mig frisk ganska länge! Däremot tycker jag att det extremt jobbigt att vara hemma. Jag blir rastlös väldigt fort, känner mig totalt värdelös och äcklig och saknar träningen och energin! Dessutom lever jag i en högpresterande familj och att bara ligga hemma medan de andra jobbar och står i är extra jobbigt. Men nu är jag faktiskt på bättringsvägen och ska nog kämpa mig ut på en promenad ikväll. När jag varit hemma nu har jag hunnit kolla på de nya Johan Falk filmerna, sökt mer byrå jobb, suttit lite ute i solen,  lyssnat på AMK podden och sovit flera timmar om dagen. Vad gör ni när ni är sjuka? Behöver tips! /E