Ny energi!

Det är torsdag och efter att ha gjort en heldag på jobbet var jag redo att kollapsa av värme och trötthet. Men så hade jag ju ett packet att hämta ut, mitt nya pwo! Gymgrossisten är sjukt snabba på att leverera kan jag säga! Efter en stunds uppladdning och mellis klunkade jag i mig det (super gott! ) och begav mig mot gymet. Tog en sväng förbi Intersport för att äntligen införskaffa nya korta shorts till träningen och sedan var det dags för benpass! Sådan lyx att ha stan och gymet runt knuten alltså! Blir nästan lite bortskämd med det. Passet gick så himla bra med noggrann teknik i böjen och stabila repetitioner! Blir på helt sjukt bra humör när det är såhär varmt och gött ute alltså!

Nu är jag på banan med styrketräningen igen och jag varvar tre styrkepass i veckan med två löppass och ett och annat bodybalance pass. Är så himla nöjd och tacksam över min form nu också, har aldrig varit i så bra form i mitt liv som jag är i nu. Det faktumet måste jag faktiskt uppskatta och sluta klanka ner på mig själv! Nu är det bara att fylla resten av sommaren med utmaningar, svettiga pass och matiga sallader. Hur tränar ni i sommar? /E