En bättre frukost!

  Juice på ingefära, apelsin, mandarin, äpple och hallon. kokos kvarg och nektarin och så kaffe såklart! 

Juice på ingefära, apelsin, mandarin, äpple och hallon. kokos kvarg och nektarin och så kaffe såklart! 

Det är onsdag och jag vaknar utvilad i en tyst lägenhet. Jag är ledig idag och det är så himla skönt med tanke på de långa jobbtimmar jag samlat på mig de senaste dagarna. I går efter jobbet var supertrött och var så nära att ställa in mitt gympass och allt men så tvingade jag mig ur soffan, startade svinhög musik, drack mitt pwo och taggade till. Efter det grymma bröst/triceps/axlar passet handlade jag hem massa mat och sedan gjorde jag glutenfri pizza som jag åt framför Gossip Girl. Så njutbart! Ibland tycker jag att det är svårt att veta när man ska låta kroppen vila och när man ska kämpa på med träning osv men när man väl kör på känns det så grymt bra! Ha en bra dag! /E