Ny klädstång!

Blev aldrig bokad på jobb igår så istället var hemma och tog det lungt med lång frukost i soffan innan jag började fixa i lägenheten. Tvättade, städade, lagade mat och storhandlade! Som värsta hemmafrun. Men så hade jag lite energi över och cyklade ner till Clas Ohlsson (De har allt?) och köpte en klädstång med nya galgar, nya lakan och ett nytt Nike linne till träningen. Efter att ha cyklat hem med det stora paketet på cykeln började jag montera klädstången (drog fram mina verktyg och kände mig super stolt när jag skruvat ihop den) och se hur bra den passar!  Rummet är trångt och jag önskade att det fanns mer luft, men jag är så glad att klädstången får plats och att jag nu strukit alla mina skjortor och blusar. När jag gjort allt detta var energin slut och jag åkte hem till vänner på filmkväll istället. Har haft lite energi det senaste men mer om det en annan gång! /E