Motivations boost - nya Nike´s!

 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset

När motivationen till träningen tryter är det dags för en boost, det kan göra på olika sätt så klart men nu var dags att unna sig lite nya kläder och ett par nya inneskor. Jag har inte köpt nya inneskor på flera år så nu behövde jag ett par med lite bättre stöd i hälen. Köpte även ett par långa tights och ett par korta, perfekta för löpningen! Testade även mina nya kompressions strumpor under min löptur igår och det gick grymt bra. Så härligt att avsluta veckan och söndagen med yoga och sedan kicka i gång måndagen med en längre löptur! Nu är jag redo för en riktig träningshöst! Hur gör ni för att ladda inför hösten?

Idag är det tisdag och jag ska tillbaka till gymet, wiho! /E