Mellis, bananpannkakor & egengjord islatte - Recept!

Ett mellanmål från denna veckan var denna protein bomb som jag slängde i mig mellan gym & möte i måndags. Glutenfritt surdegs-knäcke med ägg och en smoothie gjord på:
1 skopa Lean protein (Star nutrition hers) Vanilj
1,5 dl mjölk
1 dl Frysta hallon
1 näve blåbär


I morse gick jag en pw med en kompis och var därför svinhungrig på frukost när jag kom in igen. Jag bestämde mig för att göra banan pannkakor och de blev faktiskt svinbra! Nu ska jag hålla mig till mitt recept i fortsättningen och sluta improvisera.... Jag toppade med hallon och en matsked Nutella (ca 80 kcl) men vaniljkvarg är också grymt bra att toppa med om man vill få i sig mer protein eller gör pannkakorna som lunch eller brunch. 
2 Bananer
2 Ägg
1 dl Mjölk
1 dl glutenfria havregryn
1 msk glutenfritt mjöl


 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset

I måndags hann jag även med att göra en egen islatte. Jag köpte med mig en lämplig liten burk, kylde ner en kopp kaffe och mixade sedan med is! Otroligt enkelt! Nu blir nästa utmaning att lyckas göra en söt variant utan socker....
1 kopp kallt bryggkaffe (eller espresso)
2 dl mjölk
5-6 isbitar
1 tsk vaniljsocker
2 tsk strösocker