Ännu finns det lite sommar kvar

 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset

När väckarklockan ringde i morse var det svårt att gå upp. Jag hade sovit från och till hela natten och det har gjort en ganska lång period nu. Tråkigt att inte känna utvilad när det väl är dags att gå upp... Men så visste jag ju att det var torsdag och väskan var packad, jag skulle bara sätta mig på tåget och bussen ut hit till Hälsö. Då blev det lite enklare att göra sig redo och jag njöt verkligen av resan ut, det med-köpta kaffet och musiken i mina lurar. Jag bytte om till bikini direkt när jag kom ut hit till huset och la mig i en solstol på balkongen. Någon gång efter lunch (Gjorde gryta på chorizo, mathavre och gräddig tomatsås) hoppade jag på cykeln ner till bryggan för jag höll på att koka upp i solen. Efter lite lurande på badstegen så slängde jag mig i det salta vattnet. Efter det uppfriskande doppet fortsatte jag min eftermiddag i solen, helt upppslukad av en ny bok. Mer om min kväll senare /E