Yoga, ansiktsmask & carabonara

Alltså jag hade inte bara världens goaste dag igår, jag hade även världens goaste kväll med! Efter badet cyklade jag hem och kröp upp i solstolen på balkongen igen. Jag la mig så som jag sover, med knäna upp till hakan och på sidan som ett litet barn, och läste i min bok. Så slumrade jag till lite och njöt av att solen fortfarande värmde trots att klockan var efter fyra. Sedan så var det yoga dags och jag lånade de yoga byxor jag köpte åt mamma från For Good Luck, tände ljus, drog fram yogamattan och öppnade balkongdörren lite på glänt. Efter passet tog jag en skön dusch, la ansiktsmask och drog på mig sköna kläder. Sedan började magen kurra och jag tassade ner i köket. Jag orkade inte handla idag så jag tog det som fanns hemma, alltså alla ingredienser till en riktig carabonara (med ägg, parmesan, grädde och vitlök)! Vilken lycka! Sedan så avsultade jag kvällen me att läsa ut boken, nerkrupen i soffan. Mitt recept för en lyckad semesterdag helt enkelt /E