En höst-lista!

1. Vad är det bästa med hösten?
Nystarten, träningsenergin, kvälls te:t och bastun på gymet

2. Vad kommer du äta i höst?
Jag kommer äta svingod mat i skolan, på Hjälmared! Och så förhoppningsvis massa nyttiga och proteinrika matlådor och mellis. Jag tänker försöka äta ute med vänner en hel del med, det är sån lyx! Lins-soppa får det bli när det börjar bli kallare ute!

3. Vad kommer du dricka i höst?
Kaffe! Jag ska börja plugga igen och jag längtar efter kafferasterna redan nu. Så blir det väl detox te, chai och ett glas rött på helgen.

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Här vill jag svara något trendigt och snyggt men med tanke på att jag ska läsa Idrottsledare & Friluftsguide så blir det väl Nike tights, fleece tröja och bombarjacka. Men en hatt vore kul!

5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Just nu är jag ledig och är ute på Hälsö. Sedan ska jag jobba två dagar innan jag börjar skolan nästa vecka på onsdag! 
 

6. Vad gjorde ni vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Åh! Jag kom hem från Hawaii med ett lyster omkring mig. Jag mådde alltså toppen! Så flyttade jag upp till Sunne igen, var ansvarig för nollningen av de nya ettorna och älskade att vara tillbaka på Broby grafiska. 

7. Vad kommer du att lyssna på?
Det blir poddar (Alex&Sigge, TSKNAS, Alla mina kamrater, Hillsong), Lovsång, peppig musik till träningen och så en hel del nya listor på Spotify. Och så Melissa Horn, Kent och Winnerbäck - mina höst favvisar. Håller även mina tummar för att Agnes Grahn spelar in sina låtar! 
 

8. Vad läser du?
Jag läser nog en hel del böcker om träning, hälsa och psykologi. Bibeln. Och en himla massa lätt-slukade pocketar! Icon är ju mitt bästa magasin så den missar jag inte heller!

9. Vad tittar du på?
Oj. Det blir nog alla nya svenska på bio och remake:en på Point Break (En surf-film från 90-talet)

10. Vad var bäst med sommaren?
Träningen och kosten har faktiskt gått väldigt bra i sommar! Sedan så tycker jag att min grillfest här ute, Frizon och en kväll jag hade med vännerna på klipporna varit bäst!

11.Vad har du för höstplaner?
Idag har ju spikat dem och det känns mer än skönt då jag gått runt med tusen olika tankar i huvudet och inte kunnat sova pga beslutsångest. Jag ska nämligen plugga Idrottsledare & Friluftsguide på Hjälmared folkhögskola nu i höst! Så ska jag även jobba extra på hemtjänsten där jag varit nu i sommar.

I September släpps även arbetsproverna till en reklamskola jag ska söka till så det ska jag göra med. Sedan så söker jag nu efter egen lägenhet och håller tummarna för att jag ska hitta mitt eget lilla krypin. Då kommer livet bli så mycket lättare!
 

ps. Alla bilder är från min Pinterest, som ni hittar här.