Första skoldagen & 2 split schema

 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset

I dag började ett nytt kapitel i mitt liv. Jag vänder på några blad helt enkelt, utan några förväntningar utan bara med en dröm om personlig utveckling. I ett år ska jag plugga Idrottsledare & friluftsguide och bara fylla mina dagar med träning, äventyr, gött häng, nya vänner och en hel del utmaningar. De här första dagarna fokuserar vi på att lära känna varandra & skolan. Nästa vecka drar det igång på riktigt med idrottspass nästan varje dag! Ska bli så kul! När jag kom hem idag laddade jag om med mellis, pwo och musik. Jag har inte tid med 3 styrkepass denna vecka så jag hittade ett lämpligt 2 split schema på styrkelabbet som jag kör denna vecka istället. Bara kul med förändring! Passet gick bra och jag avslutade med 30 min på crosstrainern. 

Nu har jag käkat pesto-lax till middag njuter bara av kvällen och stillheten. Imorgon väntar en ny spännande dag på Hjälmared! /E