En vettig uppdatering

Alltså idag är det onsdag och jag har gått 6 dagar på min utbildning. Jag måste skriva det så för det låter liksom sjukt när man säger det högt Vi har hunnit starta igång kost & näringsläran, anatomin och med idrotten då såklart! Vi har kört crossnature, intervaller i backe med stavar och lekt en helt orimlig mängd med bekantskaps lekar. Idag stod det dock kanot teknik på schemat och jag hade såklart preppat med bucket hat, vans och funktionell huvtröja (haha så fashionabelt) . Tänk att jag numera ska leva i funktionella kläder hela tiden, träna 1-2 gånger om dagen och börja cykla snabb cykel till skolan? Märker redan efter dessa dagar hur energiomsättningen ökat och att magen kurrar ständigt, vilket bara är härligt! Alla strävar vi väl efter ett mer aktivt liv och att vara utomhus mer? Jag är lycklig i alla fall.

Nu har jag laddat om med lunch i soffan här hemma (vi slutade tidigt idag) och ska snart klunka pwo och dra mig mot gymet. Blir 2 överkroppspass denna vecka eftersom vi kör mycket ben i skolan. Önska mig lycka till på morgondagens backintervaller till exempel....  /E