Riccardos glass!

 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset

En av utflykterna vi hann med på lägret var Riccardos glass. Många av oss hade inte varit där men vi övertalades snabbt då det utlovades svingod hemmagjord italiensk glass. Vi knödde in oss i bilar, körde genom värmen ut på landet och hamnade sedan på en gård - mitt ute i ingenstans! Kön var lång men det var bara bra för då hade vi tid att bestämma vilka smaker vi skulle välja. Vilket inte helt lätt val haha! Jag tog en kula med nötglass och en kula med klassiska vanilj och FY TUSAN vad gott det var!!! Jösses alltså, Italiensk glass gör mig glad alltså. Är ni på besök i Halmstad/Tylösand så knappa in Riccardos glass i GPS:en och kör bara kör. /E