Veckans träning!

                            Efter torsdagens blöta 20/70 backintervaller med bästa klassen!

                          Efter torsdagens blöta 20/70 backintervaller med bästa klassen!

Veckan som gått har skolgången dragit igång på riktigt och det känns som jag ökat energiomsättningen till det dubbla! Älskar den känslan! Eftersom vi kör mycket kondition och intervaller i skolan så blir det styrketräning jag kör hemma. Denna vecka blev det två överkroppspass då benen fick jobba rejält under passen vi kört i skolan. Nu är jag helt slut och om det blir någon träning i helgen så blir det bara lätt cykel på jobbet och eventuellt ett bodybalance pass på söndagkväll! /E


Måndag: Löpning 8 Km
Tisdag: Stavgång (Teknik + intervaller i backe)
Onsdag: Kanotteknik + styrkepass (Bröst, Axlar & Triceps)
Torsdag: Backintervaller + Kanotpaddling (Teknik)
Fredag: Vandring 7 km + Cykel 10 Km + Styrkepass (Rygg, biceps)