London // Marknad

 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

När jag anlände till London och tagit mig ut till Linn i east London så blev det kramkalas, rödvin och chilli. Vi catchade up under kvällen men la oss ganska tidigt för att vara utvilade på lördag morgon då vi skulle på marknad. Så. himla. fint. Jag vill gå på marknad varje helg! Vi började med en kopp kaffe, jobbade oss bort mot juicerna, Falafeln och provsmakade såklart peanutbutter fudge! Åh så himla mycket god och BRA mat!? Flera stånd hade rawfood mat färdig, andra bara glutenfria bakverk och vissa hade hemma-gjord glass. Vi stannade såklart i en superfin bokaffär med - med endast böcker/magasin för designers och kreatörer! Ville typ inte gå därifrån... Mer om denna dagen sen/E