London // Hillsong Church

 Processed with VSCOcam with b5 preset
  Hade velat filma och fota mer men valde faktiskt att bara njuta av stunden och mötet! Har ni varit på ett Hillsong möte innan? 

Hade velat filma och fota mer men valde faktiskt att bara njuta av stunden och mötet! Har ni varit på ett Hillsong möte innan? 

När söndagen i London kom vaknade vi ganska tidigt och gjorde i ordning frukost. Vi drack massa kaffe såklart också och började sedan göra iordning oss för att gå ut i solen igen. Vi skulle nämligen på ett av mötena som Hillsong har i London. Hillsong är ju en frikyrka som finns i ganska många länder nu och jag som bara gått i Stockholm innan ville gärna gå här där det är typ 10 gånger mer folk. Mötet/gudstjänsten hölls i en stor teater och jag och Linn tog plats på en av de större balkongerna. När mötet började och scenen fylldes med musiker och alla reste sig upp tittade jag runt omkring mig för att se att alla platser runt omkring oss var tagna. Hela teatern var full med människor som samlats under ett och samma tak för att ära en och samma gud! Musiken gav oss rysningar, predikan var den bästa jag någonsin hört och tacksamheten jag kände när jag stod där med upplyfta händer var enastående. Tänk hur fint livet är?
Efter mötet avslutade vi vår helg tillsammans genom att dra och käka kina mat i Chinatown. Så fick man sett iaf en turist grej! Snipp snapp slut, så var min Londonresa slut! /E