En glimt av klassdagarna

I tisdags rullade klassen ut på äventyr i olika lag! Vi svarade på olika frågor längst med rutten i Alingsås och hade väldigt roligt ihop i de lagen vi cyklade i. Vi fikade halvvägs runt, cyklade lite till och kom efter många om och men fram till lägergården där vi skulle övernatta. Där åt vi middag, spelade spel, lekte ännu mer samarbetsövningar, spelade boule, volleyboll, hade utvecklingssamtal och klassråd. Det var en lång men otroligt fin dag ihop! På onsdagen åt vi frukost, städade, lekte lite till, fikade och cyklade sedan tillbaka till skolan. Intensiva dagar med klassen men samtidigt så nyttigt och bra inför alla utmaningar och äventyr som ligger framför oss. Vi ska ju till exempel ut på kanothajk i tre dagar ganska snart.... Och då gäller det att man kan samarbeta och inte slår ihjäl  varann!

Dessutom hade vi sådan tur med vädret dessa dagar, det regnade bara en liten skvätt! Det var så skönt att vara ute och att röra på sig att det inte gör något att hösten är på väg. /E