Förste kartläsare i minibussen

Skoldagen denna måndag var inte att klaga på alltså! Började dagen ihop med klassens grupp av färdledare och tillsammans  påbörjade vi rekandet av vart vi ska lyfta kanoterna och vart vi ska lägga i dem under vår kanothajk som är nästa vecka. Vi ska nämligen vara borta i tre dagar, paddla genom 9 sjöar och bo i kanotbivacker (vindskydd byggda med pressening och kanoter). Efter fikat idag började vi läsa om cellens uppbyggnad på anatomi lektionen men efter lunch stack vi ut igen för ännu mer rekande. Jösses vilken fin höst dag vi fick! Hittade massa nya smultronställen längs med skogsvägarna, uddarna och stränderna. Nu känner vi oss lite mer trygga inför hajken också, vi kommer nog att klara av den! Tills dess ber vi till alla vädergudar som finns för solsken och uppehåll. Vad gjorde ni denna måndag? /E