Mina mål för 2016

 Processed with VSCOcam with f2 preset

Handla mer ekologiskt
Fler alternativ finns och numer skiljer sig inte priserna så mycket mellan icke-eko och eko! Toppen för mig som student! 

Springa Color run i Göteborg!
Genrellt behöver löparskorna åka fram oftare och mer regelbundet, så för att tagga till lite fyller jag Ipoden med bra musik och anmäler mig till Color run för det verkar ju så galet kul!?

 Processed with VSCOcam with f2 preset

Läsa mer böcker
Alltså krypa ner här och stänga av allt vad mobiler, datorer och tv heter och bara försvinna in i en annan värld. Det ska verkligen bli bättre på - en bok i månaden minst!

                 Processed with VSCOcam with f2 preset

Sluta med godis (och minska på sötningsmedel)
Jag älskar ju lösgodis men har inget bra förhållande till det så vi måste liksom göra slut på riktigt, en gång för alla. Dessutom känns det inte helt okej att äta så mycket gelatin, sötningsmedel och annat jox!

Resa mer! 
Helst av allt vill jag samla mina slantar för en asien resa över jul och nyår nästa år. Måste få lite sol, surf och nya intryck. Äventyr.

Jag ser dessa punkter som mål, alltså inga måsten eller något tvång! Men jag vill gärna bli en bättre version av mig själv, jag vill ge mer av min tid till andra, bli mer ödmjuk, våga göra nya saker och tro på att jag kan. Jag vill fortsätta med äventyr och spendera mycket tid utomhus, jag vill utmana mig träningsmässigt och verkligen försöka att inte oroa mig utan bara göra saker! Jag vill tatuera mig mer och kramas mer med dem jag älskar. 2016 kan bli hur bra som helst det känner jag på mig och det ska jag jobba hårt för! /E