Tjugo minusgrader, blåmärken och äventyr!

 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

I onsdags packade vi in oss i bilen upp mot sälen och peppade med att spela musik, leka lekar och stanna längs vägen och käka. Vi kom upp på kvällen och pix paxade sängar i vår hyrda lägenhet och packade upp oss. Tidigt på torsdagen for vi till backen och äntligen var dags för mig att åka bräda igen! Jag testade i barnbacken först, lärde mig att åka knapp-lift och slängde mig i snön några gånger. Sedan satt åkningen och jag begav mig vidare mot de andra backarna! Det är så göttigt att jag vågar utmana mig, att jag fysiskt orkar och att jag inte ger upp när jag ska lära mig nya saker (åkt skidor hela livet men bräda bara några dagar) ! Dagarna rullade sedan på med åkning, bärs, god mat, kortspel och E-type konsert med vännerna och pojkvännen. Vädret var fantastiskt alla dagar och åkningen blev bara bättre och bättre. Visst är det alltid då man ska åka hem!? Sa hejdå till Ida och Sofia som ska fortsätta säsongen i kylan innan vi packade in oss i bilen igen och rullade hemåt! Tack för bra dagar allihop!/E