Mitt 2015 - April & Maj

April 2015
Helt plötsligt blev det grymt bra väder och det blev något lättare att göra hela examensprojektet och bo i Alingsås och i Sunne samtidigt. Jag hängde lite ute i nya sommarhuset också innan jag for tillbaka till Värmland och filmade det sista till vårt examensprojekt på en reklambyrå i Karlstad, vilket var kul men krävande! Sedan så gjorde vi sista dagarna på skolan.... Sorgligt men s å s j u k t intensivt! Vi var där hela dagarna, åkte hem 00.00 från skolan för att sitta till 03 hemma och jobba. All teknik strulade såklart och vi levde så ohäslosamt att jag skäms. Men sedan var projektredovisningen över och min klass firade med skumpa! Sedan hade vi examensutsällning, tal och sittning i Karlstad innan vi kramade om varann en sista gång. Sedan var det valborg och jag grillade här hemma med två vänner - kallt men ack så gött!
 


Maj 2015
Första maj inleddes perfekt med ett folktomt Liseberg. Åkte Helix om och om igen! Annars så lekte jag med kusinerna, var på marknad på Strömma nere vid Varberg (så fint ÅK DIT), tyckte om löpningen som gick bättre och njöt av västkust luft. Så besökte jag även Emma i Paris för en weekend med parkhäng, shopping och vin! En bättre månad helt enkelt!

10.jpg