Februaris kostprogram - vegetariskt & glutenfritt!

I kostprogrammet har jag även med syfte, förutsättningar och andra saker att tänka på när man lägger om sin kosthållning! I pdf:en finns även en lista med bra saker att ha hemma under dessa veckor - som en handlingslista! Jag har utgått från mig själv när jag skrivit programmet men använder uttrycket "kunden" eftersom det från början är en skoluppgift i kost & näringslära ämnet. När jag la upp tallriksmodellerna så utgår jag från att jag tränat 5-6 gånger i veckan och att den dag jag vilar från träningen drar ner med kolhydraterna. Annars har jag inte så stort fokus på att äta så att jag går ner i vikt, jag vill mest se vad som händer med kroppen när man äter vegetariskt!


Skärmavbild 2016-01-28 kl. 09.59.24.png
Skärmavbild 2016-01-28 kl. 09.59.38.png

Här kan ni ladda ner programmet och skriva ut det! Hoppas att det kommer till användning eller fungerar som inspiration. Jag ska lägga upp recept och bilder från min vego månad här under tiden också! /E