Mitt 2015 -Juli & Augusti

Juli 2015
Mitt juli var vad jag minns det som helt grymt! Jag hann med att träffa alla saknade vänner, vara ute på Hönö med ett gott gäng och besöka djurparken med småkusinerna. Så testade jag att måla på canvas med olje-färg för första gången - kul ju! jobbade som ett as gjorde med, på hemtjänsten.

1.jpg
IMG_9777.JPG

Augusti 2015
Min bästa månad någonsin typ? Var på frizon, på fest, på Hälsö och i Halmstad. Träffade minikusin för första gången, åt mycket glass och kvällsbadade en hel del. Så började jag skolan igen, idrottsledare/friluftsguide utbildningen jag går nu! Därför köpte jag mig en ny cykel också! BRA månad!

 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset