Mitt 2015 - September, Oktober, November & December

September 2015
Min klass och jag förberedde oss för vår 3 dagars kanothajk genom att laga mat ute, bygga kanotbivacker och reka övernattningsställen. Vädret var fantastiskt jämt! Sedan åkte jag till bästa Linn i London och vi åt på marknad, drack öl och bara hängde.

 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset                 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

Oktober 2015
Jag var på hajk med mina små konfirmander där vi lekte en himla massa, jag fyllde år, hängde med bästa kompis och fick löpteknik träning med klassen. Så var jag förkyld med feber en sväng minns jag! Annars så var vädret perfekt att cykla till och från skolan i!
 

 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

November 2015
När november kom blev det gråare ute och stressigare i mig. Min bästa vän skulle gifta sig och det skulle planeras möhippa, vigselprogam och festprogram. Samtidigt höll jag och några från klassen i en volleybollcup! Möhippan och bröllopet blev fantastiskt bra och roligt och jag avslutade månaden med en suck av lättnad! Dessutom var vi och klättrade med klassen vilket var helt fantastiskt roligt!!

 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with t1 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

December 2015
Denna månad var intensiv på förändringsplanet då mina föräldrar skilde sig, jag flyttade till egen lägenhet och träffade min nuvarande kärlek - Gustaf! Jag fick ordning på min lägenhet ganska snabbt och invigde med fest efter fest. Min syster fyllde år och vi alla tog oss ut till huset på Hälsö och sedan var det julmarknad på skolan också. Jag njöt av lite egentid och långa frukostar i min nya lägenhet med. Välbehövligt! Nu var året slut! /E

 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset