Hej hej Januari!

 Fint väder ute på min 2 timmars promenad och så dagens taco lunch med kvarg och grönsaker!

Fint väder ute på min 2 timmars promenad och så dagens taco lunch med kvarg och grönsaker!

Nu är det nytt år, alltså det står 2016 på framsidan av min nya kalender och jag har nog inte hunnit inse det än. 2016 började knepigt för mig då jag hade feber frossa, upp mot 40° hela nyårskvällen gjorde att starten blev något seg. Jag har varit sjuk sedan dess, haft halsont, snuva och nu även röstproblem i 3 dagar. Imorgon har jag bestämt mig för att det ska vara över för att vara sjuk i en hel vecka och vara borta från träningen lika länge är fruktansvärt jobbigt! Jag har varit ute på tre långpromenader och det får bli en till idag men jag vill liksom svettas r e j ä l t! Ett av mina nyårslöften är att löpa mer nämligen -vill bara ut i solen nu... 

Januari kommer bli kul tror jag! Skolan börjar på torsdag och nästa vecka drar jag med pojkvän och kompisar upp till sälen, något jag velat göra i flera år nu! Nu ska jag jobba vidare med framtida kost och träningsprogram åt mig själv - dags att sätta nya mål eller hur? /E