Recap - min helg!

 Processed with VSCO with f2 preset

Hej! Nu har jag sköljt ur min inpackning och krupit ner i sängen med min älskade vetekudde. Bra substitut nu när pojkvännen är bortrest, haha! Denna helgen har jag fokuserat på mig själv och på att komma ikapp livet som typ springer förbi mig i rasande takt? I lördags var jag först på bröllopet, sedan gick jag förbi en kompis och efter det var jag mest hemma och låg i soffan. På kvällen körde jag däremot ett styrkepass för första gången sedan i somras! Kändes riktigt gött att lyfta lite igen och inte bara konditionsträna! Avslutade med kvällen med middag och den nya serien "Svartsjön" på tv3 - HUR läskigt?

Idag har jag tagit sovmorgon, städat lägenheten, börjat kolla på "The Killing" på Netflix, käkat bananpannkakor och varit på planeringsmöte. Tog sedan cykeln till gymet för ett soft Bodybalance pass med en kompis.  Passade även på att göra hår-inpackning och ansiktsmask ikväll efter duschen och nu känner jag mig riktigt redo för en ny vecka! Hur laddar ni upp inför veckan? /E