Ice Ice baby

 Processed with VSCO with f2 preset
  Hur fint är det inte ute just nu? Kallt som bara den men riktigt vackert. Till och med lite snö på träden! Lite fjällen känsla nästan va?

Hur fint är det inte ute just nu? Kallt som bara den men riktigt vackert. Till och med lite snö på träden! Lite fjällen känsla nästan va?

Igår lämnade jag kontoret lite tidigare och styrde ut på E6:an och sedan väg 40 mot Jönköping. Jag skruvade upp musiken, åt upp de sista godisbitarna i påsen bredvid mig och la mig i omkörningsfilen. Efter några timmar var jag framme i Motala och här ska jag stanna tills lördag och agera barnvakt åt mina kusiner! Idag ska jag ta med de två yngsta på fika och strosande på stan. Ikväll blir det fredagsmys med film och pannkakor. Men först måste jag ut och röra på mig lite! /E