Magi

Är inne på sjätte dagen med Lchf kost nu, och än så länge funkar det bra! Jag tänker mindre på mat, småäter mindre och kan ändå äta ute eller i farten. Wins! Efter en sjukt stressig dag på jobbet idag och en riktigt tung arbetsvecka så somnade jag på soffan och ställde in min planerade träning. Jag är verkligen helt slut.... Senare nu ikväll har jag gosat lite med min yngsta kusin Ines, handlat lite och sedan bakat denna sak. Blev två stycken då formen var så liten! Jag gillar enkla recept där jag inte måste handla hem massa grejer. Är egentligen ingen fika tjej men känslan att unna sig något är viktigt för mig, sedan kan det var god mat, träning, en bra bok eller mys i soffan! Här kommer receptet

LCHF KLADDKAKA
200g mörk choklad 70% (Jag hade en vanlig och en mint-kaka)
200g smör
1 dl stevia
1 tsk vaniljpulver
4 ägg

Smält smör och choklad. Vispa ägg och vaniljpulver. Blanda. Ner i form. In i ugn. 200 grader. I mellan 6-12 minuter - KLARES!