Lunch & ny bok!

 Processed with VSCO with f2 preset
  Krämig köttfärssås med nötfärs, krossade tomater, grädde och en himla massa krydda (kanel bla). Rödkålssallad med morot, äpple, hasselnötter, olivolja och citron. 

Krämig köttfärssås med nötfärs, krossade tomater, grädde och en himla massa krydda (kanel bla). Rödkålssallad med morot, äpple, hasselnötter, olivolja och citron. 


 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Boken jag beställde härom dagen är här och jag bläddrar i den , dricker mitt kaffe och lyssnar på colting podden där My är gäst, en tjej som gått ner 95 kilo med lchf och genom att sluta med socker. otroligt intressant! Känns som att jag nu hör det jag har behövt höra hela livet. Hur mycket har mitt bröd, pasta, socker och lättprodukt ätande förstört för mig egentligen?  /E