Återhämtningen

 Processed with VSCOcam with f2 preset
 Processed with VSCOcam with f2 preset

Snart är den lilla vilan här ute på ön över och en ny vecka med skola och jobb väntar. Det ska bli kul att komma igång igen men jag längtar efter mer utmaning och att få jobba med andra saker om dagarna. Så jag grubblar hit och dit om dagarna utan att komma fram till något, jag bara väntar och håller tummarna för de ansökningar jag gjort! 

Här ute har jag knappt varit utomhus, det har varit regn och rusk och istället har jag fixat och donat med saker jag skjutit upp med att göra tidigare. Annars har jag lagat mat, druckit kaffe, lyssnat på poddar, gjort nya spelningslistor och tränat (Bodybalance och Grit Strength). Nu ska jag köra hemåt igen, klunka Nocco och ladda för lördagsjobb på cafeét. Försöker peppa mig och tänka positivt nu hihi. Ha en go helg! /E