En vanlig vecka i februari

Vecka 8 är snart över och denna veckas solsken har verkligen r ä d d a t mig från depp och lyft min motivation till det mesta i livet. Jag har passat på att dra på mig löparskorna, jag har hängt med min efterlängtade solbrända bror, jag har unnat mig en knippe tulpaner, käkat middag och dansat med vänner, fyndat på bokrean och bestämt mig för att bli vegetarian på heltid. Det ni. Så har jag och Gustaf firat två månader ihop genom att bara ligga i soffan och hålla om varandra. Sånt man gör när man så nykära som vi antar jag....
Annars har jag ätit två godispåsar denna vecka och därför haft ont i magen i flera dagar. Så smart av mig. 

Denna veckas träning var väl sådär men såg i allafall ut såhär:
M- Stationsträning, både styrka/kondition + jobb
T- Liten Wod + jobb
O- Löpning 8km
T- Grit Strength
F- Power walk 5 km
L-
S- Promenad 5 km (På Fasta)