recept - Blåbärs bomb!

Nu har jag varit vegetarian i 6 veckor och det har funkat hur bra som helst! Jag såg dessutom Cowspiracy på Netflix häromdagen och skulle faktiskt vilja ta steget mot en mjölkfri diet också då det otroligt bra för miljön att äta veganbaserad mat! Jag tror kroppen mår bra av det, speciellt min krångliga mage. Nu återstår det bara att testa alltså. Jag läser på, samlar recept och kunskap så bidra gärna med recept och tips!

Här är en vegan smoothie på rismjölk som är perfekt för mellanmål eller frukost! Jordnötterna innehåller bra med protein och blåbären är ju fyllda med antioxidanter och annat som är bra för tarmen och kroppen! Ha det gott /Emilia

ps. Har ni testat fler produkter från Good Days? Jag rekommenderar starkt och handlar ofta av kvinnan bakom varumärket som bor här i Alingsås!