Ny sportbh & nedräkning

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Idag har jag varit förkyld i prick en vecka. Jag blir lite bättre för varje dag men jag ÄR så trött på detta nu! Har så mycket spring i benen... Har försökt röra på mig en del ändå, en promenad på 5 km varje dag och ett yoga pass har det blivit! Dagens promenad blev i tempot 8min/km och det är riktigt bra jämfört med 12min/km som jag gick på för några dagar sedan. Efter helgen sätter jag igång med träningen som vanligt igen - eller inte som vanligt utan med MER energi och motivation! 

Idag har min nya sport bh kommit, en shock absorber "ultimate run" från Timarco. Har insett att jag inte har samma storlek som jag haft innan så nu går jag ner i omkretsmått och ökar i kupstorlek, det var svårt att komma i den men efter lite slit så sitter den perfekt. Har man dåligt stöd blir löpningen bara jobbig och obekväm så det spelar stor roll tycker jag! Jag har ju en ovanlig storlek så det är både dyrt och svårt att få tag på men nu är jag alltså såå nöjd och jag längtar ut! 

Passade på att fylla på med aminosyror och en fantastik ingefära smoothie också för att verkligen bli kvitt förkylningen och få i mig allt jag behöver på min vegan diet. Solen skiner och min fredag blir bara bättre och bättre! Ha det gott /E