Recept - black bean brownie!

Alltså nu är jag faktiskt riktigt stolt över mig själv! Jag tog mig tid, trots att jag har så himla mycket att göra denna veckan till att göra något som gör mig glad och som ger mig energi. Jag kikade efter veganska recept, valde ett, handlade de få ingredienser jag saknade och så ställde jag mig i mitt mini kök och B A K A D E. En glutenfri, vegansk brownie där det enda socker som finns i är från honungen. Efter jag tränat min PT kund och lagat middag ikväll så har jag nu smakat en bit och SHIT VA GOTT DET BLEV! Helt amazing! 

Alltså du käkar en bit brownie och så får du protein från de svarta bönorna, bra kolhydrater i form av banan och så kokosolja som är en av de bästa fett källorna som finns- ett fullvärdigt mellanmål ju! I en kaka! Wiho! Bli veganer nu hörrni, det är enkelt, gott och gör kroppen så glad.

Recept finns under kategorin RECEPT under min header. Testa! /E