April är här och jag mår sådär

 En shot om dagen är bra för....allt! Lyxigt att ha juice hemma med känner jag!

En shot om dagen är bra för....allt! Lyxigt att ha juice hemma med känner jag!

 Lunchen bestod av sötpotatis, grönsaker och grönkålsbites (finns på Willys) - YUM!

Lunchen bestod av sötpotatis, grönsaker och grönkålsbites (finns på Willys) - YUM!

 Efter löpningen vart jag gladare!

Efter löpningen vart jag gladare!

 Nu ska löparklockan börjas användas igen - tog min vilopuls idag och räknade på mina olika pulszoner utifrån min maxpuls. Nu vet jag precis vart jag ska ligga på de olika passen! 

Nu ska löparklockan börjas användas igen - tog min vilopuls idag och räknade på mina olika pulszoner utifrån min maxpuls. Nu vet jag precis vart jag ska ligga på de olika passen! 

Idag vaknade jag med samma migrän jag somande med igår. Fick sjukanmäla mig och ligga i sängen hela förmiddagen. Jag passade på att kolla Netflix och söka ännu fler spännande jobb. Så fixade jag lunch, en maca drink och började så småningom må bättre. Jag hann dammsuga, möblera om och tvätta innan jag for iväg för att träna min PT kund. Det känns bra att ha ordning och reda här igen och det gick riktigt bra med PT passet! Efter det drog jag själv ut på en löprunda. Första på minst 2 veckor eftersom m jag varit så förkyld! Det blev 5 km och även fast det var sjuuukt tungt blev det ändå en bra tid och jag blev såklart hög på endorfiner efteråt - hur gött?

Nu börjar jag bli klar med dagens alla uppgifter så snart släcker jag lampan. Även fast jag är hemma från skolan är det mycket att göra! Denna veckan kommer bli kämpig men jag ska nog klara av det. Börjar känna mig utmattad och en en del symtom på det så det är väl snart dax att börja tacka nej till jobb, erbjudanden och måsten...

Ta hand om er! /E