Frukost för en svag

 Processed with VSCO with f2 preset
  Smoothie med spirulina & vetegräs, soyghurt med banan, kokkos, granola, honung och kanel. Detox te från pukka och typ 3 glas vatten med zucchini i. 

Smoothie med spirulina & vetegräs, soyghurt med banan, kokkos, granola, honung och kanel. Detox te från pukka och typ 3 glas vatten med zucchini i. 

Under dagen igår växte en rejäl huvudvärk fram. Började på morgonen och var tyvärr med mig hela kvällen när jag, Camilla & Emma hängde på relaxavdelningen på Skövde arena. SÅ typsikt att få sådan huvudvärk när man ska göra något man längtat efter och sett fram emot länge... 

Vaknade med samma rejäla värk idag och det enda jag orkat göra är att fixa frukost (se ovan) och redigerat bilder. Jag hatar dessa dagar samtidigt som jag vet behöver ligga hemma vila någon dag här och där. Ska lyssna på podcast, läsa lite bok och kanske gå en promenad/yoga om värken blir bättre. Ha en go torsdag!/E