Salta bad och vegogrill

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

I söndags var jag tvungen att åka ut till ön. Jag längtade efter havet och det blev faktiskt ett dopp efter ett tag i solen. Tog ganska lång tid att doppa sig men efteråt var man såå nöjd! Mamma var med ute på ön och hon bjöd på jordgubbar och kaffe vid vår lokala badplats. På eftermiddagen åkte jag och Gustaf till glasscaféet och åt så galet mycket glass. Jag hade hypeat upp glasscaféet innan men efteråt var jag besviken. Skulle nog ha ätit mat istället för glass haha! På kvällen startade vi grillen och fixade burgare. Halloumi för mig och stora nötbiffar till honom. Så göttigt! /E