Ett mål är avklarat

 Processed with VSCO with f2 preset

Mitt lopp i lördags gick alldeles utmärkt och de 10 milen flöt på ganska bra! Jag börjde starkt, toppade min energi under den tuffa backen och efteråt. Efter halva loppet ungefär blev det motvind och det var kämpigare så då startade jag en podd istället för musik. Nu efter loppet känner jag att jag klar med cyklingen på ett bra tag!

Jag är otroligt stolt och glad över att jag satt ett mål helt själv, att jag gett mig ut veck efter vecka själv och matat mil och att jag faktiskt genomförde loppet själv! Detta var första gången jag anpassade min träning helt efter ett mål, ett lopp. Jag har tränat 2-3 cykelpass i veckan och ett styrkepass (rygg och mage) för att orka sitta länge på cykeln.

Denna vecka har jag vilovecka från träningen och under tiden ska jag fundera på vad som är mitt nästa mål och hur kommande 6-7 veckor kommer se ut. Mot nya mål!