Konsten att packa för cykeltur

 Processed with VSCO with f2 preset

Första gången jag begav mig ut för cykla en långtur visste jag inte alls vad jag gav mig in på. Jag visste inte hur lång sträckan skulle bli, hur lång tid det skulle ta eller vad jag skulle ha med mig. Mobilbatteriet dog, jag hade ingen vattenflaska och inget att äta. Turen blev 5 mil och tog mig därför någonstans mellan 2,5 timme - 3 timmar. Ni hör kanske själva att det är lite som behövs planeras om man ska vara ute sådär länge! Här är det jag önskade att jag visste innan min första tur.

1. Mobil med fullt batteri (jag cyklar med Runkeeper & Spotify)
2. Hörlurar med röststyrning och byta låt funktion
3. Sollypsy
4. Klocka (min Garmin har även pulsmätare om man vill cykla med det)
5. Snabba solglasögon (för damm, tårar och solstrålar. Och för snabbheten då....)
6. Mellanmål (Jag äter ju veganskt så jag kör på en bar gjord på bakade havregryn, ca 400 kcl)

Utöver det som är med på bilden har jag alltid min cykelhjälm, cykelbyxor (skydda rumpa och snippa ladies) och en vattenflaska med vatten och aminosyror. Sedan är det bara att cykla på och aldrig ge sig! Kör hårt! /E