En varm dag på Göteborgs gator

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

I lördags var jag heeeeeelt ledig så jag vaknade såklart med bästa känslan! Startade dagen med en stor frulle med pojkvännen och sen tog vi en shoppingtur och köpte sommartäcken och linnelakan, hur drömmigt? Sedan gjorde jag mig fin och tog mig in till Göteborg där jag mötte upp min favorit person Hanna! Vi startade med lunch buffé på vegetariska Andrum (sååå gott!), sen gick vi en vända på stan men blev sedan sugna på att hänga ute i det fina vädret. Vi tog oss till Götaplatsen där vi hittade vegansk glass! Efter den supergoda mjukglassen hängde vi på en uteservering tills pojkvännen hämtade upp mig och vi tog färjan ut till ön. Kan en dag bli bättre? /E