Solen går ner över ön

 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Idag satte jag klockan på 07.00 för att hinna med lyx-frulle, cykeltur (3 mil blev den idag, backigt och svettigt), fixa grejer åt familjen, äta mellis, duscha, packa inför ön och sedan hinna till jobbet innan 12! Något stressigt men himla nöjd när jag väl kom till jobbet med packad väska - redo att dra ut till ön direkt efteråt! Pappa mötte mig vid färjan och så handlade vi lite innan vi åkte hem och jag slängde i mig vego kebab på altanen. Efter maten tog jag cykeln ner för backen till hamnen för att njuta av solnedgången, ser ni hur vackert?
 

Jag, pappa och syster har hängt i soffan med en kopp te och lite lördagsgodis ikväll, men nu tror dock jag måste krypa i säng... Varit en lång dag idag och en intensiv vecka! I morgon ska jag sola hela dagen lång! /E