Tjej-kickoff i Fjällbacka!

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Jag är hemma efter några dagar i Fjällbacka med bästa 365Gooddays! Vi har tränat allt från Crossnature, yoga, somamove, dans och crossover. Vi har ätit god mat, lagat rawfood, gått på föreläsningar, shoppat, fått se en modevisning, fått en super bra goodiebag och bott på det fantastiska hotellet i Fjällbacka. Jag har fått lära känna och inspireras av starka kvinnor och tillsammans har vi haft det himla gott. Vädret kunde varit bättre, men så är det väl med den svenska sommaren... Ska ni till västkusten i sommar? /E