Frukost himlen

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Behöver jag ens säga att det är fredag och att jag är ledig? Dessa bananpannkakor hade inte blivit till annars, det kan lova! Älskar att ligga och dra mig i sängen innan jag går upp och strosar runt i köket på mina lediga dagar. Det får gärna ta tid och musiken får gärna vara lite för hög och peppig. På schemat idag står löpning (har smygstartat att vänja kroppen innan jag börjar träna på mitt nya löpar-program), lunch med en kompis och sedan fixa håret hos mamma. Blir nog både kortare och ljusare! Perfekt inför Kanada semestern som vi drar på om 8 dagar! Har ju knappt varit ledig denna sommaren så läääängtar. Ha en fin fredag! /E


Bananpannkakor
2 st Bananer
2 st ägg
1 dl glutenfritt mjöl
0,5-1 dl mjölk

1 dl Hallon
1 kiwi
1 dl vaniljkvarg
Kokos
Honung