Helkropps wod!

Under sommaren har jag mest kört gamla hederliga styrkepass i gymet, men varje gång har jag tänkt på hur göttigt det skulle vara med frivändningar och så har jag längtat efter att få lyfta kettlebells...Nu när kommande veckor består mest av löpning vill jag alltså komprimera styrkepassen och köra övningar som gör mig till en bättre löpare. Så igårkväll efter jobb och middag gick jag med bestämda steg mot gymet för att köra en wod. Jag gav allt och hade verkligen längtat efter att ta i och bli helt slut. Efteråt unnade jag mig en lång dusch på gymet innan jag traskade hem i mjukisbyxor i kvällssolen. Söndagskvällar på gymet är kärlek!

15 Frivändningar (20kg stång) - Kettlebellsving eller snatch funkar med!
15 Kettlebell squats (20kg)
15 Kniven (Mage)
15 Armhävnigar (Jag gör på knä än så länge)
30 Mountainclimbers

x5