Roadtrip, grillad halloumi och risk

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Igår var jag ledig och jag mötte upp Emma & Camilla på Cyrano för lunchpizza på deras uteservering. Emma har varit på bröllopsresa i 7 (!) veckor så vi hade en del att ta igen! Efter den långa lunchen tog vi en bilsväng ut på landet och precis när vi åkte förbi Gustafs jobb så såg vi honom i verkstaden och det visade sig att Robin också var där. Vi bestämde oss för att grilla när de var klara på jobbet så jag och Emma åkte hem och handlade, satte på hög musik och öppnade balkongdörren. Det blev supergod Halloumiburgare för oss och kött för killarna. Vi avslutade kvällen med att spela en omgång Risk. Känns verkligen som vi kramar ut det sista av ledighet och någorlunda varma dagar nu! /E