Peggys cove & dröm middag

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Fortsättningen på en solig dag blev en tur till Peggys Cove med morbror och hans fru! Vi tog lite bilder vid vattnet och sedan försökte vi hitta en resturang som hade både glutenfritt och vegetariskt för mig. Det är minsann inte helt lätt i detta landet! Till slut hittade vi en bra resturang och jag åt portobello burgare med sallad, coleslaw & pommes och sedan en glutenfri brownie med chocklad-frosting, glass och kolasås. Hur gott? En riktigt fin kväll med släktingarna man saknat! /E