Sista dagen på Nygrens & middag med gänget

 Processed with VSCO with x1 preset
 Processed with VSCO with x1 preset
 Processed with VSCO with x1 preset
 Processed with VSCO with x1 preset

Igår gjorde jag min sista jobbdag på caféet. Det var varmt, svettigt och lite sorgligt men samtidigt så skönt att faktiskt vara klar.  Jag är så glad och tacksam för att jag fått jobba där, för allt jag lärt mig och för alla fina kollegor som jag fått lära känna. Vi passade på att äta middag ihop, en del av gänget i alla fall! Passade perfekt med pizza på Cyranos uteservering då det var 20 grader och mitt i september. Kommer att sakna er!

Idag är det onsdag och jag gör min sista jobbdag i skobutiken. I morgon börjar jag mitt nya jobb i Göteborg - Så taggad! Nu väntar inga mer jobbhelger utan bara hederligt måndag till fredagsjobb /E