Långsam morgon

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Godmorgon! Dessa veckor innan jag börjar på mitt nya jobb så jobbar jag väldigt oregelbundet så min "helg" denna veckan börjar nu. Jag är ledig idag och imorgon och sedan är jag inte ledig förens helgen om två veckor. Men jag är inte depp! Idag tog jag lite sovmorgon, vaknade av pappa som plingade på med en ny kaffebryggare till oss (vi har kört presskanna innan) och till morgonkaffet stekte jag bananpannkakor, idag med glutenfritt mjöl i. Jag drack kaffe och lyssnade på tack för kaffet podden som släpptes idag. Jag älskar morgonlunket de dagar man är ledig- allt får ta tid.

Det är ruskigt väder ute idag och det är perfekt för jag ska ut i skogen och springa! När jag satte ihop mitt nya löp-program inför milen så kände jag verkligen att jag behövde utmanas och träna det jag tycker är svårt eller jobbigt. Jag visste precis vad jag skulle ge mig på också -kuperat i skogen! I Alingsås finns det många bra och vackra trails i skogen och jag ska cykla bort till Hjortgården, där jag i våras tränade min PT kund. Jag längtar redan efter den varma duschen och den goa känslan efteråt! Ha en bra onsdag /E