En tisdag i januari

 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset
 Processed with VSCO with f2 preset

Igår hade jag en riktigt seg och tråkig dag men jag kände idag att jag skulle ta revansh! Började med en vacker promenad på 30 min över bron till jobbet från tåget, flyttade sedan vårt team till ett annat rum på kontoret, filmade en editorial i studion, kom hem och körde ett gött styrkepass för att sedan njuta av en asgod zuccini lasange som Gustaf fixat medan jag var på gymet. Nu sitter jag i sängen med en kopp te och ska fixa det sista innan det är läggdags! Ser fram emot att februari kommer snart! /E
 

ps. Mobilbilder och en bild från plåtningen i studion!